BORO x Mobiel

IK ZIE JOU, WAT ZIE JIJ?

Werk mee aan een textielkunstwerk ontworpen door modeontwerper Antoine Peters & geef samen met buurtbewoners een gezicht aan Amsterdam (Nieuw) West

BORO*ATELIER is een sociaal en duurzaam naai- en verfatelier. Boro staat in het Japans voor ‘gebruik alles, verspil niets”. Daarom werken wij alleen met natuurlijk textiel, verven we natuurlijk en circulair, en bieden kansen aan mensen om zich te ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen. Zo verspillen we geen grondstoffen, en geen talent!

BORO*MOBIEL
BORO*MOBIEL is een nieuw project van BORO*ATELIER, in en met de buurten van West en Nieuw West. Het is een sociaal designproject dat door textiel en maakproces buurtbewoners van Amsterdam (Nieuw) West aan elkaar verbindt.

Onder artistieke leiding van modeontwerper Antoine Peters trekken we vanuit ons BORO x Atelier een jaar lang de wijk in en geven we gratis maaksessies op verschillende locaties. Tijdens de maaksessies maak je je eigen lapje textiel, duurzaam geverfd met groente, fruit en bloemafval. Ondertussen gaan we met elkaar in gesprek over hoe jij de wijk ervaart en hoe je omgaat met afval. Alle resultaten samen worden één groot textielkunstwerk dat aan het einde van het jaar wordt onthuld en gevierd.

Iedereen vanaf 10 jaar is welkom, ervaring is niet nodig. Bekijk de agenda, meld je aan en doe mee!

Agenda 

Maand Datum Locatie Direct aanmelden

April 

zaterdag 8 april van 10.00 - 13.00

 
Van Eesteren Museum 

Aanmelden

 

dinsdag 25 april van 13.00 - 16.00

Buurthuis De Tagerijn

Aanmelden
Mei donderdag 11 mei van 10.00 - 13.00 The Beach
Aanmelden
Juni

 

Juli
Augustus
September
Oktober
November
December eindpresentatie Van Eesteren Museum meer info volgt

 

Meer weten?
Neem contact op met Lisa via lisa@boroatelier.nl of bel het Atelier op: 020 370 5873

 

 

BORO x Mobiel wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de steun van:
Het Oranjefonds  |  SIMI Gemeente Amsterdam  |  Van Eesteren Museum